Zaloguj się

Oparte na WordPressie

Wybranie opcji „Zapamiętaj mnie” wydłuża czas do momentu, gdy zostaniesz poproszony o ponowne zalogowanie się na tym urządzeniu. Aby zachować bezpieczeństwo twojego konta, używaj tej opcji tylko na swoich osobistych urządzeniach.

← Przejdź do MarkLabs – Smart Home, Home Assistant, IoT | Poradniki